برای اولین بار - بعد از دیوار مهربانی و طاقچه مهربانی - اینک : « وب مهربـــــــــــانی » مطلـــــب داری بــــــــــذار مطلــــب نداری بــــــــــــردار ( مطالب دوستان به اسم خودشان منتشر خواهد شد. ترجیحا مطالبی متناسب با آ خدا )
******************************* ******************************* تذکر: لزوما داستان ها و خاطراتی که در این وبلاگ نوشته میشن مربوط به زمان حال نیست بلکه تجربیات تبلیغی سال ها ومحلات مختلف بنده و بعضا همکاران بنده است و حتی در مواردی پیاز داغ قضیه هم زیادتر شده تا جاذبه لازم را پیدا کنه. بنابراین خواننده محترم حق تطبیق این خاطرات بر محل تبلیغی فعلی حقیر رو ندارد...
اصلا اگر هم بگید حلال باید کارشناس تغذیه ببینه تازه اگر هم اون تایید کنه باز مردم ممکنه مریض بشن و این واقعا کم عقلیه وقتی از خوراکی شک دارند قیدشو نزنند!
پاسخ:
بسیار حرف صحیحی ست...
ولی متاسفانه گوشتهایی تو بازار میاد که به تعبیر خود مردم تا کاردی نشن، ذبحشون نمیکنن!!!
پس چی خوراکی زود نشون میده اگر خراب باشه. برای مثال امروز همه سر گیجه داشتیم بعدازظهر غروب رفتم یه لقمه نون و پنیر بخورم یهویی دیدم نون ها یه بویی میده دست بردم زیر جای نونی و متوجه شدم نون ها مخصوصا اون زیری ها خرابه. بابام از بیرون اومد(بابام زیاد نون می خوره با غذا) گفت سرم گیج میره گفتم منم این جوری شدم، میدونم از چیه.از نون های خراب بود. بعدش رفتم نون تازه گرفتم و ضرر رو به سلامتی ترجیح دادیم.مسمومیت وحشتناکه. چون فردی که مسموم میشه خودش بی خبر از مسمومیت هست ممکنه سر درد یا کم یا زیادی غذا بدونه علتش رو و دیر بره دکتر و سم آسیبی جدی به سلامتیش بزنه یا در طولانی مدت همان سموم که وارد بدنش شده تبدیل به غده سرطان بشه.نباید از سلامت خوراک ساده عبور کرد.